Wat gebeurt er in een sessie?

In verband met deze bijzondere tijd behandel ik mensen niet in mijn praktijk, maar op afstand. Omdat wat er gebeurt in een behandeling niet aan ruimte-tijd gebonden is, werkt een afstands-sessie even effectief als een één op één sessie.  Via het contactformulier of via e-mail kan een afspraak worden geboekt. Zie ook verderop bij tarieven.

 

Er wordt gewerkt op verschillende lagen. Er is een grotere, hogere coördinatie vanuit De Bron, waardoor je ontvangt wat je nodig hebt, of kwijtraakt wat je niet nodig hebt. Er kan van alles aan de orde zijn wat aan het licht mag komen. Een enkele sessie kan al veel teweeg brengen en helend zijn daar waar het nodig is. Om je daadwerkelijk te laten ZIJN wie je bent op je diepste en waarste level, zijn altijd meerdere sessies nodig. Elke sessie is persoonlijk afgestemd op jou. 

 

Wil je liever dat ik een energetisch krachtveld voor je neerzet, wat correspondeert met jou en/of een specifieke situatie, dan kan dat via een kristal grid. Kijk onder de knop 'kristal grids' voor meer informatie hierover. 

 

Voor wie?

Voor iedereen die een intrinsiek verlangen voelt om te leven vanuit wie hij/zij echt is, maar vastloopt in innerlijke en uiterlijke overtuigingen en/of obstakels.

 

Wat doet het met je?

Er vallen dingen weg die niet bij je horen, maar je nog wel (onbewust) aan vasthoudt.

Het zelfhelend vermogen van het lichaam gaat meer 'aan'.

Er ontstaat meer ruimte voor wie je ECHT bent, in je diepste wezen.

Het onechte tussen jou en de ander, en van jou in de maatschappij, hoeft niet meer.

Je gaat aarden, zodat de lijn met 'het hogere' er werkelijk kan zijn.
Je gaat je eigen Licht herinneren en (uit)dragen.
 

Tarieven:

Een afstands-sessie duurt 45 minuten en kost  55,- (incl. 21% BTW). Na het boeken en bevestigen van een datum, dien je het bedrag vooraf te betalen. Vervolgens krijg je een e-mail met een paar instructies. Tevens dien je een foto van jezelf op te sturen. Ik plan niet meer dan één afstandssessie op een dag.

 

Het leggen van een kristalrooster voor hulp op afstand kost éénmalig 65,- (incl 21% BTW) en blijft tien dagen liggen waarbij deze elke dag wordt geactiveerd. Voor meer informatie zie ook 'kristal grids' op deze pagina.

 

Annulering is kosteloos tot 24 uur voor de afspraak, anders geldt het desbetreffende tarief.  

 

At the center of your being you have the answer; you know who you are and you know what you want."

     Lao tzu