CV

 

Ik ben o.a. opgeleid in de Chinese geneeskunde (Nederland en België), westerse geneeskunde (WMB), orthomoleculaire geneeskunde en hoogsensitiviteits-coaching en heb daarnaast vele masterclasses en workshops gevolgd binnen en buiten deze gebieden. Ik ben ook opgeleid tot een gecertificeerd kristal healer via de Hibiscus Moon Academy in Florida en ik heb een cursus gevolgd bij de beroemde Judy Hall. 

 

Enkele anderen waar ik van heb mogen leren, zijn reader Margriet van Bentem, de Tibetaanse lama en arts Tulku Lobsang, de Deense healer Lars Muhl en energy-master Juno Burger

 

Een aantal jaren heb ik monografieën geschreven voor Natura Foundation, het internationaal instituut voor klinische psycho-neuro-immunologie en nutritionele geneeskunde. Tevens heb ik meerdere artikelen gepubliceerd in vakbladen over complementaire diagnostiek en behandeling van verschillende aandoeningen. 

 

Naast reguliere banen heb ik bovendien een praktijk gehad in voedingsgeneeskunde en twee keer een winkel. Ik heb gereisd in India en heb me ingezet in Kanchipuram voor een project voor kansarme vrouwen en kinderen met een motore en/of psychomotore achterstand. 

 

Ergens onderweg ben ik me echter vooral meer en meer gaan richten op mijn 'spirituele' capaciteiten en op mijn 'zijn'. In 2012 ben ik bij Rens Hendriks in Nijmegen terechtgekomen. Mijn geestelijke kaders zijn verruimd en gaan voorbij aan new-age tendensen.