kristalshop

Welkom in de kristalshop van Alles is het Licht. Omdat ik regelmatig de vraag krijg of ik ook kristallen verkoop, vind je hier door mij geselecteerde kristallen. Ze zijn veelal zeldzaam en/of van een hoge vibratie. Bij elke kristal staat een beschrijving van de belangrijkste, vooral metafysische eigenschappen. Kristallen kunnen geen medisch handelen vervangen. Daarom wordt bij medische klachten geadviseerd ook contact op te nemen met uw arts of behandelaar.

 

Bij bestellingen vanaf 65 euro in deze kristalshop worden geen verzendkosten gerekend. Kristallen zijn natuurlijke objecten en laten zich niet altijd op de foto zien zoals in werkelijkheid. Daarom kan uw bestelling in kleur soms iets afwijken van de getoonde foto's, maar zal altijd van een evenzo goede kwaliteit zijn.

 

Lemurische zaadkristal, Golden healer

Land: Brazilië

Gewicht: 126 gram

Grootte: 6,4 cm

 

Deze kristal komt uit de Diamantina-streek in Minas Gerais Brazilië. Het is een unieke kristal met een zeer hoge vibratie. Het brengt je weer in contact komen met je eigen intuïtie en het emotionele 'weten' van je ziel en geestwereld. Het helpt je bij leven vanuit je hart in hernieuwde verbondenheid met je ziel. Deze kristal is in het bijzonder geschikt voor energie- en lichtwerkers. 

Let op: een Lemurische kristal moet in ieder geval één zijde hebben met striaties (streepjesinscriptie) die je ook kunt voelen in plaats van alleen zien. 

 

Volgens de historie is een Lemurische zaadkristal gecodeerd met geheime informatie en schijnt het ook informatie te bevatten hoe de aarde te helen. Door het wrijven over de striaties zou door de juiste persoon de informatie uit te lezen zijn. Er wordt gezegd dat ze gebruikt werd in de genezingstempels van Lemurië. Door de taps toelopende vorm fungeert de punt als laser in het overbrengen van energie. Het is een zeer helende kristal. Geeft emotioneel-spirituele heling en voelt heel liefdevol, voor zowel jezelf als voor de cliënt in een beroepssituatie. Deze kristal is een krachtig hulpmiddel bij meditatie en het verbindt je met de goddelijke energie van de Bron. Het activeert en opent je hogere chakra's.

€ 74,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Smokey Amethist Elestiaalpunt (NIEUW)

Land: Brazilië
Gewicht: 313,00 gram

Grootte: 18 cm x 3-5 cm

 

Een speciale kristal met een zeer hoge en liefdevolle vibratie, een meesterhealer. Uitermate geschikt voor healingswerk en afstemming op de engelenwereld. Hoogwaardige kwaliteit.

 

Deze elestiaalkristal fungeert als een schakel tussen andere dimensies en het leven op aarde. Vooral smokey (rookkwarts) elestiaal kent een uniek samengaan van het downloaden van hogere vibraties en het vertalen ervan naar de fysieke realiteit. Ook is deze steen bekend om zijn makkelijke afstemming op de frequenties van het engelenrijk. In het werken en mediteren met deze kristal zou het dus zomaar kunnen dat je een download aan hogere informatie krijgt.

 

De combinatie van rookkwarts, amethist en elestiaal, gevormd in een natuurlijke, ongeslepen punt, maakt dat het een zeer genezende steen is. Als je ermee werkt op het gebied van zelf-healing, dan word je als het ware ondergedompeld in kristallijn licht. Deze krachtige kristal ontvangt licht uit het volledige spectrum, maar geeft deze gedoseerd af, naar mate je in staat bent het te ontvangen. Het vormt een onuitputtelijke bron aan informatie, naar gelang het individuele groeiproces doorgaat.

Doordat het ook een smokey elestiaal is heeft het de sterke eigenschap te beschermen tegen negativiteit en te zorgen voor een goede geaardheid. Daarbij helpt deze bondgenoot, want zo kun je haar wel noemen, bij het verlichten van verdriet en depressie, ze heelt het hart. 

€ 110,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Smokey Amethist Elestiaalpunten (small)

Land: Brazilië

Gewicht: 30 - 50 gram

Grootte: +/- 6 - 8,5 cm
Prijs per stuk

 

Deze ruwe elestiaalpunten hebben een zelfde soort werking als de grote smokey amethist elestiaalpunt (zie verderop in deze kristalshop). Elestiaalkristallen zijn meesterhealers en werken op verschillende niveau's. Naast de sterk helende energie die ze uitzenden, zijn ze zeer geschikt voor zielenwerk en karmisch werk. Ze zijn erg geschikt voor meditatie en afstemming op het engelenrijk. 

€ 14,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Arkansas bergkristalcluster (NIEUW)

Land: USA, Arkansas
Gewicht: 343,6 gram

Grootte: +/- 9 x 8 cm

Een krachtige bergkristal verbonden met het Lemurische kennisveld. Kristallen uit Arkansas behoren tot de krachtigste ter aarde en hebben een hoge lichtfrequentie! Deze kristal stimuleert je verbinding met de goddelijke bron en vooral met de goddelijke Moeder. Ze helpt om spirituele kennis en goddelijke energie door het fysieke lichaam te kanaliseren. Deze kristal bevat een perfecte combinatie van oude kennis en goddelijke liefde. Arkansas kristallen helpen ons in onze eigen ascensieontwikkeling en dragen bij aan het ascenderen van de aarde naar een hogere frequentie, wat nu in deze tijd gaande is.

Arkansas bergkristal heeft een sterk vitaliserende en helende werking. Door het insluitsel hematiet heeft het ook wat roze in zich, waardoor het zich  extra verbindt met het hartgebied. 

Door de clustervorm is het een zeer geschikte kristal om een ruimte mee te harmoniseren, te zuiveren en te 'verlichten.'

€ 59,00

 • Uitverkocht

Bergkristal-Channelingskristal (NIEUW)

Land: Brazilië

Gewicht: 76,3 gram

Grootte: +/- 7.0 x 3.5 cm

 

Deze kristal is misschien niet moeders mooiste om te zien, maar is wel speciaal omdat het een channelingskristal is en tevens een potentieel tijdslijnkristal. Naast de eigenschappen van een tijdslijn- en channelingskristal heeft deze kristal zuiverende en zelfhelende eigenschappen op alle niveaus.

Channeling

Door het 7-zijdige hoofdvlak is het een channelingskristal. Het geeft je de mogelijkheid om in verbinding te komen met je geestelijke leiding en de zo verkregen informatie te gebruiken voor het dienen van je hoger zelf of dat van anderen. Het is een kristal die het derde oog activeert. Het driezijdige vlak naast het hoofdvlak zorgt ervoor dat de verkregen spirituele kennis geïntegreerd wordt in het leven dat je nu leidt. 

 

Tijdslijn
Door het naar links gerichte zevende facet naast het hoofdvlak heeft deze kristal ook de potentie van een tijdslijnkristal naar het verleden. Het mag officieel geen tijdslijnkristal genoemd worden omdat het extra facet een parallellogram moet zijn wat het net niet is. Maar dit naar links gerichte bijzondere facet brengt wel de eigenschappen met zich mee behorende bij een tijdslijnkristal. Het kan je helpen verbinden met levens, dimensies en kennis die mogelijk nodig is voor het collectief. Het is een zeer geschikte kristalkwaliteit om inzicht te krijgen in de karmische gevolgen van de keuzes die je maakt in je leven hier en nu.

€ 27,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Lithiumamethist (Large) (NIEUW)

Land: Brazilië

Gewicht: 219 gram
Grootte: 11.5 x 3 tot 4,5 cm

 

Deze kristal heeft een behoorlijke hoeveelheid lithium in zich en een purperen top van amethist. Beide kwartssoorten versterken elkaar en hebben allebei als eigenschap je weer in verbinding te brengen met de goddelijke oorsprong. 

Het is een zeer unieke combinatie die je in contact brengt met je eigen kracht! Als je je niet thuis voelt hier op aarde en vaak een soort heimwee ervaart, dan is deze steen erg liefdevol en helpend. Door de lithium heeft deze kristal een natuurlijke stemmingsregulerende werking, met name op depressie en op hyperactiviteit (lithium wordt binnen de geneeskunde vaak voorgeschreven bij manisch-depressiviteit). Het zorgt ook voor een kalmerende werking bij stress, overspannenheid en een overgevoelig zenuwstelsel. Door de samenwerking met amethist zorgt het er tegelijkertijd ook voor dat er meer inzicht kan ontstaan in levenservaringen. 


Deze kristal werkt zowel op het vijfde, zesde en zevende chakra en is zeer geschikt voor diep healingswerk en meditaties. Het kan je helpen om in contact te komen met vorige levens en mogelijke emotionele trauma's die tot in dit leven doordringen, te helpen helen. Lithiumamethist kan ook ingezet worden bij stervensbegeleiding van zowel mens als dier. Het helpt de overgang naar de andere zijde te vergemakkelijken. 

 

Disclaimer: Lithiumamethist geeft geen ongewenste interacties met reguliere medicatie, maar kan deze niet per se vervangen. Aanpassing van reguliere medicatie dient altijd in overleg te gebeuren met uw medische behandelaar.

€ 128,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

LITHIUMAMETHIST (SMALL) (NIEUW)

Land: Brazilië

Gewicht: 57,8 gram

Grootte: 5,5 x 3 cm

 

Deze kristal heeft evenals z'n grote broer in deze webshop een behoorlijke hoeveelheid lithium in zich en een purperen top van amethist. Beide kwartssoorten versterken elkaar en hebben allebei als eigenschap je weer in verbinding te brengen met de goddelijke oorsprong. 

Het is een zeer unieke combinatie die je in contact brengt met je eigen kracht! Als je je niet thuis voelt hier op aarde en vaak een soort heimwee ervaart, dan is deze steen erg liefdevol en helpend. Door de lithium heeft deze kristal een natuurlijke stemmingsregulerende werking, met name op depressie en op hyperactiviteit (lithium wordt binnen de geneeskunde vaak voorgeschreven bij manisch-depressiviteit). Het zorgt ook voor een kalmerende werking bij stress, overspannenheid en een overgevoelig zenuwstelsel. Door de samenwerking met amethist zorgt het er tegelijkertijd ook voor dat er meer inzicht kan ontstaan in levenservaringen. 

Deze kristal werkt zowel op het vijfde, zesde en zevende chakra en is zeer geschikt voor diep healingswerk en meditaties. Het kan je helpen om in contact te komen met vorige levens en mogelijke emotionele trauma's die tot in dit leven doordringen, te helpen helen. Lithiumamethist kan ook ingezet worden bij stervensbegeleiding van zowel mens als dier. Het helpt de overgang naar de andere zijde te vergemakkelijken. 

Disclaimer: Lithiumamethist geeft geen ongewenste interacties met reguliere medicatie, maar kan deze niet per se vervangen. Aanpassing van reguliere medicatie dient altijd in overleg te gebeuren met uw medische behandelaar.

€ 35,00

 • Uitverkocht

Zwarte toermalijn (Large) (NIEUW)

Land: Madagascar
Gewicht: 659.2 gram

Grootte: 11 x 6 x 4,5 cm

Zwarte toermalijn werkt beschermend tegen alle invloeden van buitenaf, die niet bij je horen. Vooral populair om het beschermen tegen 'bad vibes' en destructieve energieën uit het collectieve veld. Staat bekend om het weghalen van negativiteit en disharmonie (angsten, boosheid etc) uit jouzelf en uit je omgeving. Heel geschikt om stress, obsessief gedrag en zorgen tegen te gaan. Een ander goede optie is om een toermalijn tussen je laptop/pc en jezelf te leggen, omdat het je beschermt tegen elektrosmog! Het transmuteert die energie, waardoor je in ieder geval in mindere mate erdoor wordt beïnvloed. Tevens staat zwarte toermalijn bekend om de zeer aardende werking. Fysiek helpt het o.a. nekpijn en hoofdpijn te verminderen.

Om mee te mediteren, tussen je voeten te leggen, onder je bed, bij je pc, in de meterkast of bij je raam of voordeur. Resoneert vooral met het 1e chakra.

€ 33,33

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Zwarte toermalijn getrommeld AA-kwaliteit (NIEUW)

Land: Madagascar

Gewicht: 115 - 125 gram pst

Grootte: 4.5/5.5 cm - 5/5.5 cm
Prijs per stuk

Hoogwaardige kwaliteit zwarte toermalijn. Werkt beschermend tegen alle invloeden van buitenaf, die niet bij je horen. Vooral populair om het beschermen tegen 'bad vibes' en destructieve energieën uit het collectieve veld. Staat bekend om het weghalen van negativiteit en disharmonie (angsten, boosheid etc) uit jouzelf en uit je omgeving. Heel geschikt om stress, obsessief gedrag en zorgen tegen te gaan. Een ander goede optie is om een toermalijn tussen je laptop/pc en jezelf te leggen, omdat het je beschermt tegen elektrosmog! Het transmuteert die energie, waardoor je in ieder geval in mindere mate erdoor wordt beïnvloed. Tevens staat zwarte toermalijn bekend om de zeer aardende werking. Fysiek helpt het o.a. nekpijn en hoofdpijn te verminderen.

Om bij je te dragen, mee te mediteren, tussen je voeten te leggen, onder je bed, bij je pc, in de meterkast of bij je raam of voordeur. Resoneert vooral met het 1e chakra.

€ 19,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Peruaanse Master Shamaniet (NIEUW)

Land: Peru
Gewicht: 71,7 gram

Grootte: 7,5 x 3 cm

Kwartskristal uit Peru staat bekend om de intense heilzame en spirituele werking. Deze kwartskristal heeft insluitsels van zwarte calciet en is een Master Shamaniet. Tevens bevat deze bijzondere kristal striaties die je ook ziet bij Lemurische kristallen.

Deze steen heeft unieke eigenschappen. Ze kan angst voor de dood helpen te overwinnen door je de ervaring en het inzicht van oneindigheid te geven die voorbij gaat aan de fysieke werkelijkheid. Het wordt ook wel de vooroudersteen genoemd, omdat het in meditatie communicatie tot stand kan brengen met voorouders en dierbaren aan de andere zijde. Deze Peruaanse Master Shamaniet wordt gezien als mogelijk de beste kristal om je aura op te schonen van negatieve invloeden. En doordat deze master bovendien resoneert met Lemurische energie kan er diepere kennis over benodigde genezingsaspecten ontstaan. 

Deze kristal werkt vooral op het 5e, 6e en 7e chakra en daarboven. 

€ 68,50

 • Uitverkocht

Self healer kwartskristal

Land: Corinto, Minas Gerais, Brazilië

Gewicht: 25,5 gram

Grootte: 6 cm

 

De kracht van deze kristal is het versterken van het zelfhelend vermogen. Niet alleen fysiek, maar ook op het gebied van in het verleden opgedane trauma's die verwerkt mogen worden. Wat moet er nog geheeld worden? Kristallen als deze werken vaak als leermeesters. Ook is een self healer kristal zeer geschikt als bijstand op de het pad naar zelfwording. Dit is een kristal met een zeer hoge vibratie, een ascentiekristal. Tijdens meditatie helpt deze kristal contact te maken met je ziel in andere parallelle dimensies en deze zielsaspecten te integreren in het nu. 

  

Een kristal wordt bestempeld tot self healer als er aan de ene zijde sprake is van een volledige terminatie en aan de andere zijde een ongebroken, maar niet afgeronde terminatie. Ze zijn vaak deels aan een kant van het cluster afgebroken geweest, maar groeiden vervolgens door. Je ziet daarom vaak ook wat mooie patronen aan die kant en wat gedeeltelijke breukjes en/of puntjes.

€ 32,00

 • Uitverkocht

Andara schedel, smaragdgroen

Land: Mexico

Gewicht: 66 - 71 gram

Grootte: 4,5 x 3,5 cm

 

Andara crystal scull uit Chihuahua Mexico. Erg mooi geslepen door kunstenaars. Uit historische geschriften en archeologische vondsten is gebleken dat kristallen schedels al gebruikt werden door precolumbiaanse volkeren, zoals de Inca's, Maya's, Tolteken en Azteken. In tegenstelling tot wat er in het Westen van gemaakt is (symbool voor de dood, gif of onheil) staat het van origine voor helder bewustzijn, het zogenaamde kristalbewustzijn. Men denkt dat de kristallen schedels gebruikt werden bij mystieke rituelen. Nu zijn ze vooral geliefd door 'the looks' en doordat er specifieke helende krachten aan zijn gerelateerd.  

€ 99,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Super Seven (NIEUW)

Land: Brazilië
Gewicht: 1,08 kg

Een kristal voor de juiste persoon!

Een combinatiekristal die ook wel 'Sacred Seven' of 'Melody Stone' wordt genoemd en de volgende mineralen bevat: amethist, cacoxenite, goethiet, bergkristal, lepidocrociet, rutiel en rookkwarts. 


Dit zeldzame exemplaar bevat amethist van violet tot diep donkerpaars, bijna zwart. Het is tevens een kathedraalkwarts en een record keeper, die bij de juiste persoon de daarin opgeslagen kennis vanuit de kosmische bibliotheek zal openbaren. Het zal hem of haar dan tot de hoogste spiritualiteit leiden, dienend aan het universele belang. Het heeft ook wat meegemaakt, niet alle puntjes zijn intact, maar daardoor niet minder mooi en door de diepe kleuren uitzonderlijk. Het is een kristal voor gevorderden die bij de juiste persoon terecht hoort te komen.

 

Verdere informatie
De Super Seven is een kristal van verbinding omdat het energie-uitwisseling tussen jou en de ontvanger stimuleert. Het heeft een zeer hoge vibratie en werkt op alle chakra’s en versterkt paranormale vermogens. Ook staat deze steen in verbinding met eeuwenoude kosmische informatie en bevordert het de bewustwording van deze kennis.

Deze steen draagt een onuitputtelijke energie met zich mee en je erop afstemmen gaat eigenlijk heel gemakkelijk. Heel geschikt voor healing en meditatie om zo in een staat van  harmonie en liefde te komen. 

 

De mineralen in de Super Seven hebben op zichzelf staande eigenschappen, maar werken ook synergistisch. Op het fysieke vlak is deze steen breed inzetbaar. Onder andere bij stress, migraine, negatieve gedachten, weerstandsproblemen. Voor meer informatie is het de moeite waard om de afzonderlijke mineralen eens te onderzoeken.

€ 525,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Lapis Lazuli

Land: Afghanistan

Grootte: +/- 2 x 2 cm

Bestelling bestaat altijd uit 3 stuks (10,- per steen)

 

Topkwaliteit Lapis Lazuli trommelstenen uit Afghanistan, prachtige kleur blauw, soms met gouden pyrietinsluitsels en/of calciet. Lapis Lazuli is een steen waarvan gezegd wordt dat deze al bestond voordat de tijd geboren werd. Het is een koninklijke en zeer spirituele meesterkristal die al gebruikt werd door de oude Egyptenaren rond 3100 v. Chr. Ook in het oude Sumerië van ongeveer 2500 v. Chr. en bij de oude indianenstammen werd deze steen geroemd om zijn hoge vibratie en diepe wijsheid. Lapis Lazuli wordt ook wel de steen van het bewustzijn genoemd, de steen van waarheid en de steen van helderziendheid en weten-vooraf. Het vergroot de intuïtieve, visionaire en intellectuele vermogens. Het werkt vooral activerend op het 5e en 6e chakra, maar zorgt ook voor eenwording van alle chakra's tezamen met als doel binnen de persoon een perfecte balans te onderhouden en een weg naar 'All That Is' te stimuleren. Sinds oudsher wordt Lapis Lazuli door het bij zich te dragen ook gebruikt ter bescherming tegen fysiek gevaar en tegen energetische attacks.

 

Lichamelijk werkt Lapis Lazuli verlichtend op pijn, vooral op migraine (leg de steen dan op het voorhoofd), vermindert het stress en depressieve gevoelens en kan het onder andere helend zijn bij griep, verkoudheden, keelpijn en spraakproblemen.

 

Let op:

Voorzichtig zijn met wassen met water, want daar houdt Lapis Lazuli niet zo van. Om de stenen te reinigen van energie, kun je ze bijvoorbeeld beter opnieuw afstemmen door middel van geluid. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruiken van een stemvork, een klankschaal, een Tibetaanse bel of zelfs ook gewoon door ze een paar minuten te omringen met luide, mooie muziek.

€ 30,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Rookkwarts dubbeleinder, 100% natuurlijk, zeldzaam!

Land: Brazilië

Gewicht: 83,8 gram

Grootte: 6,5 cm x 3 cm

 

Rookkwarts is een van de sterkste aardingsstenen. Deze natuurlijke rookkwarts, die ook nog een dubbeleinder is, wordt bijna niet gevonden in de wereld. Bijna altijd is het groeiproces naar een kant toe, maar bij een dubbeleinder is de kristal aan beide uiteinden tot een punt uitgegroeid. Daardoor heeft het het vermogen om aan beide zijden energie te ontvangen en uit te zenden. Dit geldt alleen voor natuurlijke dubbeleinders en niet als de kristal in deze vorm geslepen is, want dan stroomt de energie nog steeds maar één kant uit. Kleuren variëren van heel lichtbruin tot bijna zwart. De kleur ontstaat door natuurlijke straling en kan miljoenen jaren in beslag nemen. Helder kwarts (bergkristal) kan door het aan röntgenstraling of radium bloot te stellen, ook tot rookkwarts worden omgevormd, maar dat is m.i. niet wat je moet willen. De natuurlijke vorm laat, als je 'm tegen het licht houdt, ook een warme gloed zien, in tegenstelling tot de bewerkte variant.

 

Rookkwarts biedt zeer goed bescherming tegen negatieve emoties en negatieve energieën in je omgeving en laat deze grotendeels via de grond aarden. Het zorgt voor een beschermende barrière rondom de gebruiker. Door de extra capaciteiten van de dubbeleinder, werkt deze steen zowel bewustzijnsveruimend als aardend, wat een perfecte combinatie is binnen het spirituele- c.q. lichtwerk.

 

Lichamelijk kan het verstopping van organen, weefsels en klieren in het gebied van de solar plexus opheffen, bijvoorbeeld door deze kristal op het aangedane gebied te leggen of erboven te houden. Ook kan het ingezet worden bij negatieve gevolgen van straling, zoals zonnebrand of bijvoorbeeld radiotherapie.

€ 67,50

 • Uitverkocht

Maria Magdalena Lemurian (NIEUW)

Land: Brazilië
Gewicht: 48,8 gram
Grootte: +/- 9 cm x 2,5 cm

Zeer mooie, spirituele meesterkristal die het hele kleurenspectrum in zich draagt, maar vooral verbonden is met het roze en oranje aspect. Deze kristal versterkt de verbinding tussen de mannelijke en vrouwelijke energie en heeft een relatie met de diepte van De Moeder (planeth earth) en de kosmische Vader (de heelal(s)). Het werken met deze kristal geeft een diepe gewaarwording van eenheid en de essentie van Liefde. Ze is verbonden met het chakra van het heilige hart. Doordat deze kristal verbonden is met het Lemurisch kennisveld, is er door zorgvuldig werken ermee, kennis te verkrijgen over healing en genezing. 

€ 21,00

 • Uitverkocht

Rhodoniet

Land: Tanzania

Gewicht: 22 - 32 gram

Grootte: gemiddeld 3 cm

Prijs per stuk

 

Roze-rode steen met vaak zwarte insluitsels van mangaanoxide. Er werd voor het eerst over gerapporteerd in 1819. Eigenlijk een liefdessteen die vooral werkt op het hartchakra, maar ook op het eerste chakra door de aanwezigheid van de zwarte inclusies.  De werking van rhodoniet richt zich vooral op naar buiten gerichte liefde. Het brengen van onvoorwaardelijke liefde in de wereld is de kerneigenschap, wat gebeurt door 'ontwaking' en dan vanuit dat nieuwe bewustzijn te handelen. Zeer fijne uitstraling. 

 

Lichamelijk kan het helpen bij herstel van hartaandoeningen, leveraandoeningen, om sneller van gal- of nierstenen af te komen en zelfs ondersteuning bij afvallen door de stimulerende werking op de stofwisseling. Ook wordt het gebruikt bij de behandeling van artritis. Tevens brengt rhodoniet evenwicht wanneer je uit balans bent om welke reden dan ook. 

€ 13,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Healing angels

Amazoniet (zacht blauw)
Tijgeroog (bruin)
Golden healer (semi-transparant)

Graag de voorkeur noteren in het venster opmerkingen in de bestelmodus. 
Hoogte: gemiddeld 4 á 4.5 cm.
Prijs per stuk

€ 9,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Moldaviet (NIEUW)

 

Land: Tsjechië

Grootte: +/- 2,5 cm

Gewicht: 3 gram

 

€ 35,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Pink amethist geode

Land: Argentinië

Gewicht: 344,5 gram

Grootte: 11 x 7 cm  (nu van 195,- voor 156,-)

 

Roze amethist is zeer uniek en kostbaar. Amethist is van zichzelf namelijk paars of een variant daarvan. In rozetinten zijn zij nog niet eerder in de wereld gevonden dan tot voor kort en dan ook nog eens in heel kleine hoeveelheden. De kristallen zijn gevormd in kleine geodes en elk stuk is in kleur, vorm en kristalvorming ongeëvenaard. Ook de energetische en metafysische eigenschappen zijn uitzonderlijk. Door de roze kleur heeft het vanuit zichzelf een natuurlijke resonerende werking op het hartchakra. Het draagt goddelijke liefdevolle en rustgevende energie in zich, anders dan bij bijvoorbeeld rozenkwarts. Deze energie is meer verheven en daarom zijn deze kristallen niet met elkaar te vergelijken. De frequentie van (paarse) amethist wordt als het ware samengevoegd met de specifieke lichtfrequentie van het roze in het kleurenspectrum met de daarbij behorende eigenschappen van liefde en vrede. Roze amethist is een sterk helende steen en helpt zeer bij het in het NU leven vanuit het hart en het laten verdwijnen van trivialiteit.

 

Fysiek werkt roze amethist op het hart en heeft het een stress reducerende werking.

 

N.B.: Soms worden lichte kwartsgeodes of zeer lichtgekleurde amethisten geverfd en aangeboden als roze amethist, dat is te zien aan de gekleurde adertjes in de witte buitenrand en meestal ook aan kleurpigment aan de achterkant. Hoewel nog voornamelijk alleen in het buitenland aangeboden zijn ook roze amethist edelstenen altijd fake.

€ 195,00

€ 156,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Zachtgroene Aquamarijn trommelstenen (NIEUW)

Land: Pakistan

Grootte: +/- 2,5 cm per steen (medium)

Prijs is 38,- per 100 gram  (ongeveer 5 -7 stenen, afhankelijk van de maat)

 

Aquamarijn is een variëteit van Beryl, variërend van lichtblauw tot groen en wordt voor het eerst beschreven in 1747. Het is een kostbare steen en deze Pakistaanse vondst is van erg mooie kwaliteit. Het wordt ook wel de steen van 'moed' genoemd. Door de activatie op het keelchakra kan er een zachtmoedige, maar toch sterke communicatie ontstaan van de eigen hoogste waarheid. Bij communicatieproblemen is dit een van de beste stenen om mee te werken, bijvoorbeeld zeer geschikt voor sprekers. 

Het beschermt de aura en de subtiele, energetische lichamen. Het heeft een verkoelende en kalmerende uitwerking op opvliegers en woede. Ook is Aquamarijn, zeker de zachtgroene soort, erg verbonden met het hartchakra, het verzacht dan ook hartenpijn en helpt om verdriet te verwerken. Deze steen maakt verbinding met het Goddelijke vrouwelijke, de Godin en brengt zowel mannen als vrouwen in contact met deze krachtige, maar ook veerkrachtige energie. 

Op het lichamelijke vlak kan deze steen ontstekingszieken van allerlei aard doen verminderen. Het kan tevens het zenuwstelsel kalmeren, allergieën verminderen en is het ook inzetbaar bij netelroos en psoriasis. 

€ 38,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Andara

Land: Mexico

Gewicht: 9 tot 19,5 gram

Grootte: 2,5 - 3 cm

Prijs per stuk

 

Over Andara is veel te doen. Het wordt ook wel Andara obsidiaan genoemd omdat het net als bij obsidiaan op vulkanisch glas lijkt. Omdat de kleine hoeveelheid echte Andara erg gewild is, is er veel nep in omloop. Er zijn helaas dan ook veel look-a-likes van mooi gekleurd glas. Waarom is het zo gewild? Omdat het een kristal is (officieel is het geen kristal maar het wordt wel zo genoemd) met een zeer hoge vibratie. Er wordt zelfs beweerd de mogelijk hoogste vibratie die ooit binnen de edelstenen gevonden is. Andara's zijn heliocentrisch, wat betekent dat ze zowel licht absorberen als reflecteren. De trilling die andara's hebben zou niet van deze wereld zijn en het staat ook bekend om zijn werking naar en vanuit andere dimensies. In vroegere tijden werden Andara's al gebruikt door hoge priesters en sjamanen en andere oude beschavingen, zoals de Maya's. In Mexico worden nog steeds kristalceremonies uitgevoerd op oude tempelplaatsen en in grotten die vroeger door de Maya's werden gebruikt. Het is een zeer beschermende kristal met een uitermate helende en transformerende werking.

 

Andara onderscheidt zich van andere kristallen of obsidianen door de aanwezigheid van monoatomische (metaal) elementen. Het wordt daarom ook wel monatomic Andara genoemd. Deze monoatomische elementen hebben een poederachtige vorm en verschillen in fysische en chemische eigenschappen van normale metalen. Bij hoge verhitting door bijvoorbeeld vulkanisatie, ontstaat er een glasachtige vorm, gelijkend op obsidiaan. In samples van de aarde waar andara's gevonden zijn, detecteerde men meer dan 70 monoatomische elementen, waaronder goud, zilver, platinum, rhodium, chroom etc. Deze (vooral edele) metalen gedragen zich anders omdat in monoatomische staat, de atomen zich relatief vrij van andere atomen bewegen, zonder aan elkaar te binden en een matrix te vormen. Ze bevatten quantumeigenschappen met een nul-magnetisch veld. Binnen de quantumfysica hebben wetenschappers inmiddels bevestigd dat materie op 2 plaatsen tegelijk kan zijn. Vanuit dit perspectief kan de metafysische eigenschap van andara, nl. het verblijven in deze maar tegelijkertijd ook in andere dimensies, meer worden begrepen.

 

De hier aangeboden Andara komt uit Mexico, van een serieuze bron en is 100% natuurlijk.

€ 5,10

 • Uitverkocht

Azeztuliet

Land: Vermont, USA ( Heaven and Earth/Robert Simmons)

Gewicht: 16,1 gram

Grootte: 3,9 cm

 

Kwartssoort met uitzonderlijke energieën en veel hogere vibratie dan andere kwartssoorten. Tot nu toe maar op 2 plaatsen in de wereld gevonden (North Carolina en Vermont), waarbij er maar weinig van wordt gedolven. 

 

Er wordt gezegd dat azeztuliet de drager is van het naamloze licht en dat deze steen de functie heeft dit licht naar planeten te brengen, waaronder de aarde om dat licht hier te verankeren. Het is een steen vooral geschikt voor lichtwerkers en nieuwetijdskinderen. Het helpt om je spirituele bestemming te ontdekken en dienstbaar te zijn in de wereld zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Door channelings is naar voren gekomen dat azeztuliet het waarnemingsvermogen kan vergroten waardoor alle niveaus die deel uitmaken van de werkelijke werkelijkheid kunnen worden ervaren. Het kent een groot helend vermogen op celniveau, waardoor mogelijk ziekten kunnen helen. 

€ 34,40

 • Uitverkocht

Azeztuliet

Land: Vermont, USA (Heaven and Earth/Robert Simmons)

Gewicht: 11,3 gram

Grootte: 4,1 cm

 

Kwartssoort met uitzonderlijke energieën en veel hogere vibratie dan andere kwartssoorten. Tot nu toe maar op 2 plaatsen in de wereld gevonden (North Carolina en Vermont), waarbij er maar weinig van wordt gedolven.

 

Er wordt gezegd dat azeztuliet de drager is van het naamloze licht en dat deze steen de functie heeft dit licht naar planeten te brengen, waaronder de aarde om dat licht hier te verankeren. Het is een steen vooral geschikt voor lichtwerkers en nieuwetijdskinderen. Het helpt om je spirituele bestemming te ontdekken en dienstbaar te zijn in de wereld zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Door channelings is naar voren gekomen dat azeztuliet het waarnemingsvermogen kan vergroten waardoor alle niveaus die deel uitmaken van de werkelijke werkelijkheid kunnen worden ervaren. Het kent een groot helend vermogen op celniveau, waardoor mogelijk ziekten kunnen helen.

€ 24,15

 • Uitverkocht

Pink amethist

Land: Patagonië, Argentinië  (nu van 125,- voor 100,-!)

Gewicht: 204 gram

Grootte: 9,5 x 8 cm

 

Roze amethist is zeer uniek en kostbaar. Amethist is van zichzelf namelijk paars of een variant daarvan. In rozetinten zijn zij nog niet eerder in de wereld gevonden dan tot voor kort en dan ook nog eens in heel kleine hoeveelheden. De kristallen zijn gevormd in kleine geodes en elk stuk is in kleur, vorm en kristalvorming ongeëvenaard. Ook de energetische en metafysische eigenschappen zijn uitzonderlijk. Door de roze kleur heeft het vanuit zichzelf een natuurlijke resonerende werking op het hartchakra. Het draagt goddelijke, liefdevolle en rustgevende energie in zich, anders dan bij bijvoorbeeld rozenkwarts. Deze energie is meer verheven en daarom zijn deze kristallen niet met elkaar te vergelijken. De frequentie van (paarse) amethist wordt als het ware samengevoegd met de specifieke lichtfrequentie van het roze in het kleurenspectrum met de daarbij behorende eigenschappen van liefde en vrede. Roze amethist is een sterk helende steen en helpt zeer bij het in het NU leven vanuit het hart en het laten verdwijnen van trivialiteit.

 

Fysiek werkt roze amethist op het hart en heeft het een stress reducerende werking.

 

N.B.: Soms worden lichte kwartsgeodes of zeer lichtgekleurde amethisten geverfd en aangeboden als roze amethist, dat is te zien aan de gekleurde adertjes in de witte buitenrand en meestal ook aan kleurpigment aan de achterkant. Hoewel nog voornamelijk alleen in het buitenland aangeboden zijn ook roze amethist edelstenen altijd fake. 

€ 125,00

€ 100,00

 • Uitverkocht

Bergkristal in onyx

Land: Nepal

Gewicht: 23 tot 37 gram

Grootte: 2,5 - 3 cm

Prijs per stuk

 

In deze steen zijn de hoofdkwaliteiten van zowel bergkristal als onyx vertegenwoordigd. Deze combinatie uit Nepal is nog niet eerder gevonden in de wereld. Onyx is een variëteit van chalcedoon, een lid van de kwartsfamilie.

 

Al duizenden jaren wordt onyx als helende en magische steen gebruikt. Deze steen zorgt voor balans, voor yin en yang in het gehele systeem. Het vergroot je uithoudingsvermogen en helpt je je energie op te bouwen en bij je te houden, het niet meer weg te laten wapperen naar van alles en nog wat. Het helpt je ook je eigen pad zelfstandig te volgen en de realiteit van het moment te begrijpen.

 

Fysiek kan onyx o.a. hoofdpijn doen verminderen, ondersteunend werken bij stress en verdriet en heeft het een verbeterende werking op het spijsverteringssysteem. Ook werkt het helend op de huid, bijvoorbeeld door te deppen met onyxwater. Zwarte onyx stimuleert vooral de onderste chakra's en zorgt voor geaardheid en het afvoeren van overtollige energie.

 

Bergkristal (kwarts) wordt wel de 'stone of power' genoemd. Het heeft een zeer helende energie en zuivert op alle levels. Beschermt de aura. Het resoneert met alle chakra's. Het versterkt de energie en eigenschappen van de onyx.

Bergkristal in onyx. Nepal.

€ 25,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Tsesit

Land: Namibië

Gewicht: 29,8 gram

Grootte: 4 x 3-4 cm

 

Tsesit is een echte oersteen, een speciale vorm van goethiet met bestanddelen van markasiet, pyriet en limoniet, die alleen gevonden wordt in Namibië.

 

Het is een heilige steen van de 'San', de bosjesmannen. De kennis over deze steen is generaties lang mondeling door stamhoofden doorgegeven. Volgens de 'San' is het een buitengewone steen die de herinnering aan het ontstaan van de aarde in zich draagt, maar ook kennis van het heelal. De 'San' zagen de natuur als heilig en kenden aan alle objecten een ziel toe, ook aan stenen, waarvan zij de intrinsieke eigenschappen bestudeerden en zo aanwenden ten gunste van zichzelf of om gevaar af te wenden. De kracht van Tsesit zit in de kern van de steen en is zeer geneeskrachtig.

 

Tsesit staat vooral bekend om zijn pijnstillende werking. Daarnaast versterkt het de aanmaak van rode bloedcellen en verhoogt het het zuurstofgehalte in de lichaamscellen. Het heeft een positieve werking op de psyche en kan angsten, depressie en klachten door burn-out verminderen. Ook werd het door de 'San' gebruikt bij meditatie en trance.

€ 19,90

 • Uitverkocht

Charoiet

Land: Siberië, Rusland

Gewicht: 20.9 gram

Grootte: 2,5 cm

 

Charoiet komt uit Siberië en de naam is afgeleid van de rivier de Charo aldaar. De purperen kleur, die min of meer synoniem is met violet, brengt deze steen in contact met de energieën van het ultraviolette spectrum, waarvan onderzoekers recentelijk hebben ontdekt dat het ultraviolette licht door levensprocessen op celniveau wordt gebruikt. Er worden magische krachten aan deze steen toegedicht. Door het werken met deze steen, worden vaak meer synchroniciteiten in het leven waargenomen die als persoonlijke boodschappen kunnen worden opgevat. Deze steen wordt ook gebruikt om de aura te zuiveren, zodat negativiteit en disharmonieën kunnen verdwijnen. Het is echt een transformatiesteen die je helpt om meer vanuit het hart te leven. De zwarte dendritische formaties die in charoiet kunnen voorkomen, maken dat hoogfrequente energie kan aarden in het lichamelijke systeem. Dus spirituele mensen die vooral in hun hogere chakra's verkeren, kunnen door charoiet beter aarden en de kennis van het hogere naar binnen trekken. Het laat zich goed combineren met o.a. zwarte toermalijn en rookkwarts.

 

Op fysiek vlak kan charoiet helpen bij oog- en hartproblemen en wordt het sinds oudsher specifiek ingezet bij lever- en alvleesklieraandoeningen, maar ook bij allerlei soorten pijn. Het stimuleert de functie van de pijnappelklier. Daarnaast kan het zeer ondersteunend zijn voor mensen met autisme.

€ 16,85

 • Uitverkocht

Citrien, 100% natuurlijk

Land: Brazilië

Gewicht: 5 - 9 gram

Grootte: 2 - 3 cm

Prijs is per stuk

 

Moeder aarde produceert prachtige citrien maar helaas is veel citrien op de markt vaak artificieel sterk verhitte amethist of rookkwarts. Deze bewerkte stenen hebben, hoewel ook nog wel werkzaam, een andere energie dan de natuurlijke citrien.

 

Natuurlijke citrien is heel krachtig en heeft vreugdevolle, positieve vibraties. Deze steen werkt vooral stimulerend op het 1e tot en met 3e chakra. In je energiesysteem zijn deze chakra's de plekken voor manifestatie en creatie. Bij energetische blokkades in deze gebieden worden dromen en wensen vaak niet omgezet in iets tastbaars in deze wereld. Door natuurlijk citrien kunnen energieblokkades op deze lokaties worden opgelost. Het helpt je moeilijkheden te overwinnen en zelfvertrouwen te krijgen. Naast de werking op de eerste drie chakra's, heeft citrien ook invloed op het derde oog en op de kruinchakra, waardoor denkprocessen helderder kunnen verlopen en het visionaire vermogen kan vergroten. Citrien heeft een positief effect bij spijsverteringsproblemen en ondersteunt de hormonale huishouding. Het is ook de kristal van overvloed.

 

Tot op de dag van vandaag wordt citrien gebruikt om het welzijn, op welk gebied dan ook, te vergroten. Of het nu gaat om het vergroten van je vriendengroep, het vermeerderen van je geld, het verbeteren van je gezondheid....citrien!

€ 9,20

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

Papagoiet met dumortieriet op wit kwarts

Land: Zuid Afrika, Messina

Gewicht: 21,3 gram

Grootte: 4 cm

 

Zeer bijzondere en zeldzame combinatie uit Messina die pas sinds kort ontdekt is. Papagoiet is zeer zeldzaam. De beste kwaliteit komt uit Messina, maar inmiddels is die mijn al jaren gesloten dus de meeste stenen die nu nog gevonden worden komen uit verzamelingen beschikbaar.

 

Papagoiet staat erom bekend om onprettige gevoelens om te zetten naar geluk, zelfs verdriet kan snel worden getransformeerd. Daarbij kan papagoiet paranormale capaciteiten vergroten, het activeert en reinigt vooral de chakra's van het derde oog, de kruin en die boven het hoofd. Er kan een groot gevoel van eenheid met dat wat er is worden ervaren.

Lichamelijk verbetert het net als tsesit (zie verderop) de zuurstofvoorziening van het bloed en verlicht het o.a. migraine wanneer het op het derde oog wordt gehouden.

 

Ook dumortieriet werkt op het derde oog en de kruinchakra, waardoor mentale en paranormale vermogens kunnen worden versterkt of worden geactiveerd. Van oudsher werd dumortieriet gebruikt om goddelijke inspiratie te krijgen. 

Lichamelijk heeft het voornamelijk een positief effect op het concentratievermogen en vermindert het prikkelovergevoeligheid. 

 

Deze kristal kan goed gecombineerd worden met azeztuliet omdat daardoor de werking van zowel papagoiet als dumortieriet wordt verdiept.

€ 31,85

 • Uitverkocht

Pendel van amethist of bergkristal

Gewicht: 17,6 - 23,6 gram

Grootte: 15,7 cm

 

Bijzonder mooie pendels van zuivere amethist of bergkristal. Ze hebben een erg fijne en heldere uitstraling. Inclusief kettinkje. 

€ 16,00

€ 13,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 werkdagen

REDCAP Auraliet 23

Land: Canada

Gewicht: 127 gram

Grootte: 9,3 cm

 

Een zeer zeldzame, bijzonder krachtige kristal met een leeftijd van 1,2 miljard jaar, hoewel wetenschappers inmiddels sterk vermoeden dat dit 2 miljard jaar moet zijn. De enige vindplaats is de heilige 'Cave of Wonders' in Ontario, Canada. In auraliet-23 is bij onderzoek gebleken dat het 23 verschillende elementen en mineralen bevat, die per kristal kunnen verschillen. Om de naam auraliet-23 te mogen hebben moet het in ieder geval 17 van de volgende 23 mineralen bevatten; titaniet, cacoxeniet, lepidocrosiet, ajoïet, hematiet, magnetiet, pyriet, goethiet, pyrolusiet, goud, zilver, platina, nikkel, koper, ijzer, limoniet, sfaleriet, covelliet, chalcopyriet, epidoot, gialiet, borniet, en rutiel. De redcap is ontstaan door ijzer en heeft lichtreflecterende eigenschappen. Niet iedere auraliet-23 heeft een redcap.

 

Het heeft een bijzondere synergetische werking en is daardoor een krachtige genezer. Het werkt op alle chakra's en energielagen en is inzetbaar bij alle lichamelijke klachten. Omdat het in verschillende frequenties op alle niveaus inwerkt kan het heling teweegbrengen op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel gebied. Zeer geschikt tijdens meditatie, het maakt dat boodschappen helderder kunnen worden ontvangen, zelfs als je daar normaalgesproken niet zo gevoelig voor bent. Door te werken met auraliet-23 word je als het ware gereset, waardoor er vanaf dat moment een gevoel van vrede en een bepaalde mate van bewustzijnsverruiming kan plaatsvinden en zo beweging naar Eenheid kan ontstaan.

€ 137,15

 • Uitverkocht