Remember your power!

Deze blog schrijf ik als wake-up call. Er is heel veel gaande betreffende de corona-crisis. Ik kan alleen schrijven vanuit mijn eigen expertise, kennis en inzichten en iedereen mag ermee doen wat hij wil, want uiteraard is iedereen daar vrij in. 

 

In mijn eerdere blog ‘Divine Unity’ schreef ik al over angst zaaien en angst oogsten en het hoe en waarom daarvan.

 Als het gaat om bewustwording, dan is dit het moment om wakker te worden en je eigen bewustzijn zo snel mogelijk te verhogen. Ik kom hier verderop op terug hoe je dat kunt doen. 

 

Er is nu heel veel angst in de hele wereld met grote gevolgen. Niet het virus op zich veroorzaakt dit, maar vooral alles wat er over gezegd wordt en naar buiten gebracht wordt. Zonder hier teveel op in te willen gaan, er zijn meerdere onderliggende agenda’s in deze crisis. Veel informatie klopt echt niet, maar dat is iets om zelf research naar te doen. En dat is gelijk ook een heel belangrijke factor in dit drama wat zich afspeelt. Je móet research doen via deugdelijke bronnen en proberen echt te zien wat waar en niet waar is. Echter als men in angst verkeert is het psychoneurologisch in ons systeem zo geregeld, dat we verlammen. Nu zie je dat ook collectief ontstaan, mensen zijn in paniek aan het raken en volgen eigenlijk klakkeloos op wat er nu gezegd en afgedwongen wordt. 

 

Iedereen wordt op zijn of haar manier uitgedaagd om bepaalde stukken in zichzelf in het gezicht te kijken. Dat is bij iedereen anders, daarom zie je ook zoveel verschillende reacties.

 

Om mijzelf als voorbeeld te nemen, ik heb mijn hele leven al een lichte vorm van smetvrees. Niet in mijn eigen huis, maar voornamelijk in de buitenwereld. Hier kan ik prima mee leven, want ik had zo mijn eigen mechanismen om het niet uit de hand te laten lopen. Door wat er nu allemaal gebeurt, komt de buitenwereld teveel in mijn binnenwereld, dus wat gebeurt er? Mijn smetvrees ging van een score van laten we zeggen 4 naar 8 a`9. Hoewel ik heel goed kon waarnemen wat er gebeurde in mij, was ik in eerste instantie toch niet in staat om de rem erop te zetten. En dat kwam doordat mijn hersenen de hele tijd het signaal ‘alarm, alarm’ bleven afgeven. Dat alarmsignaal wat normaal binnen de perken bleef, werd nu gevoed door het nieuws wat ik, zoals velen, behoorlijk volgde. Het coronanieuws dus, wat een zeer lage vibratie in zich draagt. Namelijk die van de angst en of je wil of niet, als je je daar steeds op afstemt, dan ga je daarmee resoneren. En dát is ook precies de bedoeling. Deze low level energie houd je in de greep, zodat je niet in staat bent om nog intuïtief te voelen. Zo kun je gemanipuleerd worden en onder controle komen te staan van de buitenwereld. Dit is natuurlijk niet wat mag gebeuren, dat we als makke lammetjes straks ons laten leiden naar God weet wat… 

 

Dat het een virus is wat mogelijk andere kenmerken in zich draagt dan ‘normaalgesproken’ het geval is bij griepvirussen durf ik niet te betwijfelen. Ook niet dat er nog veel onduidelijk is rondom het verloop, dus ik vind dat het zekere voor het onzekere genomen moet worden en dat je in ieder geval de ouderen en andere kwetsbaren moet beschermen. Zoals overigens bij alle griepgolven zou moeten gelden. 

 

Maar als het gaat om wat er zich nu op het wereldtoneel afspeelt, dan is het eigenlijk ieders taak om wakker te worden. We staan voor een gigantische klus en we zijn met te weinig ‘wakkeren’ in de wereld, die in staat zijn om een tegenhang te bieden aan dit donkere fenomeen. 

 

Ik zeg bewust donker fenomeen, want ik ben ermee in aanraking gekomen in een andere dimensie. Normaal gebeurt me dit eigenlijk nooit, want ik ben absoluut verbonden met het Licht en me daar ook altijd bewust van. Echter, ik was even een paar dagen heel ziek geweest (niks corona-achtigs) en toen ik letterlijk en figuurlijk weer overeind kwam, was ik even niet bewust dat ik mijn ‘paranormale antenne’ aan had staan. Ik ging meeresoneren met het angstaanjagende nieuws, want ik maakte een inhaalslag van wat ik gemist had de dagen ervoor. Ik probeerde omtrent het virus op meerdere niveaus waar te nemen wat er nu precies aan de hand was en op dat moment werd ik overvallen en letterlijk aangevallen door een entiteit, a very dark one, die het niet zo goed met me voor had en die face to face me dat duidelijk maakte. Ik druk me zachtjes uit. Ik kreeg daarna ook snel door wat de zwakte was van deze entiteit die de kracht achter het virusverhaal representeerde. Namelijk dat het daadwerkelijk niet tegen de het Licht van de Bron opkan. De krachten die achter de schermen een rol spelen in wat er nu wereldwijd gebeurt zijn erg groot, maar ze zijn ook op een kantelpunt om voorgoed te kunnen verliezen. Daarom is het zeer belangrijk nu om je bewust te zijn én te blijven van dat je één bent met de Bron. Dat je bewust kiest voor het licht. Nu meer dan ooit! Het is niet bedoeld als mooi klinkende mantra ‘kies voor het licht’, maar iets wat daadwerkelijk moet gebeuren om in je eigen kracht te blijven en ook collectief in onze kracht te kúnnen gaan staan. Daar is vereniging van lichtkrachten voor nodig en daarom schrijf ik dit ook op, zodat hopelijk velen van ons nóg meer gaan beseffen dat er nu een taak ligt. Het merendeel van de bevolking kan dit niet aan en is niet in staat om te relativeren en dat is absoluut te begrijpen. Degenen die het wel kunnen omdat er al een wat hoger bewustzijn is, moeten dus extra overeind blijven en een lichtbaken zijn voor alle anderen die daar nog niet zijn. 

 

Zoals ik hierboven ook schrijf over mijn smetvreesfobie die ineens verveelvoudigde....we krijgen allemaal te maken met iets in onszelf wat ons last gaat bezorgen. Dat is ook normaal en heeft ook een functie, namelijk te helen wat nog niet heel is in jezelf. Waar je ook bent qua bewustzijn, er is voor iedereen werk aan de winkel, want we worden bijna allemaal uiteindelijk getriggerd op iets, want in de situatie die gaande is, is er voor niemand een uitzonderingspositie. 

 

We moeten ons emotionele level verhogen en afkomen van die angsten, want alleen zonder die angsten kunnen we meewerken aan een totale bewustzijnsverandering ten behoeve van moeder aarde en onszelf. 

 

 Wat kunnen we doen?

 

-Leer om je te verbinden met de lucht om je heen. Deze lucht bevat energetische elementen die je emotionele veld kunnen zuiveren en versterken, vooral als je dit met die intentie doet. Ademhalingsoefeningen zijn daarom ook zo effectief, vooral als je buiten bent en bewust het licht en de wind naar binnen ademt.

 

-Wees niet bang om te voelen. Emoties moeten kunnen flowen, je hebt ze niet voor niks. Onderdrukken is stagnatie en stagnatie houd je weg van de kracht van de Bron. 

 

-Stop met het continu volgen van de main stream media! Deze heeft als boodschap ‘angst, angst, angst’. Laat je niet langer overdonderen door een attack op je mind door alle berichtgeving. Zelfs de meest logisch denkende en relativerende mensen raken in de war. En zolang je in de war bent, ben je niet in staat om andere werkelijkheden te zien. 

 

-Check feiten en achterliggende motieven. Doe dit gedegen door goede experts te volgen die ook andere kanten van de situatie durven te belichten. Daardoor word je ook wat minder bang voor het virus zelf, omdat er relativering automatisch gaat plaatsvinden. 

 

-Word je bewust van de stilte om je heen, want die heb je waarschijnlijk nog nooit in deze mate gekend en het kan ook in je voordeel werken doordat het naar binnen keren in jezelf hierdoor vergemakkelijkt wordt. 

 

-Durf het risico te nemen om je eigen waarheid te ontdekken. 

 

-Vraag om innerlijke leiding om weerstand te bieden tegen de misleidingen die je overdonderen. 

 

-Blijf vertrouwen dat er een Goddelijk plan is dat sterker is dan dat wat ons nu lijkt te overkomen. 

 

-Vergeet ook niet hoe blij mama aarde is met zoveel rust voor haar. Ja, het is een haar, vandaar de mama-term. 

 

-En niemand is alleen en als we bewust gaan kiezen ons niet te laten controleren van buitenaf, maar absoluut voor onze eigen authentieke wijsheid, zullen we het tij kunnen keren.

 

 

I LOVE YOU ALL. TAKE CARE.

 

 

 

 

                                                                            

 

Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Tonny (zaterdag, 21 maart 2020 08:01)

  Hier wachtte ik op.
  Het maakt een enorme kracht bij mij los.
  Dankjewel!
  Tonny.

 • #2

  Alles is het Licht (zaterdag, 21 maart 2020 08:29)

  Wat goed Tonny!!

 • #3

  Sonia (zaterdag, 21 maart 2020 10:51)

  Weet je, wetende dat mama aarde kan rusten en genieten maakt me enorm vrolijk.

 • #4

  Alles is het Licht (zaterdag, 21 maart 2020 12:39)

  Mooi hè Sonia!

 • #5

  Sandra Arntz (zaterdag, 21 maart 2020 18:44)

  We moeten licht en positief blijven ! �

 • #6

  Sandra (woensdag, 25 maart 2020 09:53)

  Inderdaad ; uit de cirkel van angst blijven en genieten van de diepere verbinding die nu kan ontstaan .. mooie momenten , herinneringen delen en elkaar positieve energie geven in het NU ! Er ontstaan steeds meer creatieve ideeën waarin we iets voor de ander kunnen betekenen . Daarmee verleg je de focus van angst naar zinvolle hoopvolle en constructieve energie ☀️� mooi verwoord hoor ������ Dankjewel ☀️☀️❤️