Geïncarneerde engelen op aarde

Soms incarneren engelen op aarde om hier het licht te komen brengen. Dat is ook hun enige missie, dus ze hoeven hier alleen maar te ‘zijn’ en hun ware aard te tonen. Tegelijkertijd is dat ook vaak de moeilijkheid voor deze mensen, want ze raken soms een beetje doelloos in dit leven. Ze zijn innerlijk fijngevoelig en hebben de intrinsieke drang om het goede te brengen, maar weten vaak niet hoe en zijn zich ook niet meer precies bewust van hun afkomst vanuit hogere sferen.

 

Echter voor deze zielen maakt het niet uit hoe ze het licht komen brengen. Het kan zijn soep brengen bij de buren, bij de VN gaan werken om meer verbinding in de wereld te brengen en alles daar tussenin en aan voorbij. Maar juist omdat het niet uitmaakt omdat alleen hun ‘zijn’ belangrijk is, raken ze vaak een tijdje onzeker over zichzelf. Het gevoel van niet zoveel waard zijn en zich onbegrepen voelen zie je vaak bij deze mensen. Dat is jammer want vanuit de onvergankelijke wereld maakt het niet uit welke fouten er gemaakt worden of hoe het leven precies wordt ingevuld, want ze zijn in hun authenticiteit al zoveel waard.

 

De enige fout die ze kunnen maken die er wel toe doet, is gaan twijfelen over zichzelf. Ze hebben een navelstreng die verbonden is met de sfeer van waaruit zij komen en van daaruit worden zij gevoed, maar door die twijfel ontstaat er ruis op de lijn. Daardoor kunnen ze alles een beetje vanuit mist gaan waarnemen in plaats vanuit de oorspronkelijke helderheid die hen eigen is.

 

Omdat het contrast met de hogere lichtsferen en de lage trilling hier op aarde enorm is, zie je ook vaak dat deze mensen, zonder dat ze dit zich bewust zijn, zich vooral blijven bewegen in hun hogere chakra’s. Met andere woorden, ze vluchten als het ware naar geestelijke regionen in henzelf, zodat ze de bedreigingen in deze wereld niet hoeven te ervaren. Dit levert natuurlijk weer andere problemen op, zoals niet goed iets kunnen neerzetten in het leven, neiging tot depressie of labiliteit, snel overprikkeld zijn, niet goed in het NU kunnen zijn etc. 

 

Om het licht hier te kunnen brengen, móet je aarden! Dat wat ‘daar’ is moet naar ‘hier’ en dat kan alleen als je zelf ook hier bent. Vaak hoor ik, 'ja maar, dan raak ik misschien mijn fijngevoelige antenne kwijt en dan weet ik het helemaal niet meer'. Dit is niet zo, het wordt anders. Als je geaard bent kun je juist weer helderder waarnemen en ontvangen wat je nodig hebt. Nu ontvang je door de ruis op de lijn, vaak helemaal niet wat je nodig hebt en pik je maar een beetje lukraak wat dingen op om je heen en vanuit andere dimensies waar je niks aan hebt. Aarden dus!

 

Persoonlijk vind ik een van de beste manieren om dit te doen, eten. Of een andere materiële activiteit zoals shoppen kan heel helpend zijn, want materiële dingen horen bij deze wereld. Of in de natuur verblijven, of met je handen in de grond bloembollen planten, er zijn tal van opties. Als deze mensen, deze geïncarneerde engelen, hier echt durven te zijn, komt hun ware aard volledig tot z’n recht en brengen zij automatisch het licht. Ze raken hun gave om dit te doen nooit kwijt, want het is wie ze zijn, maar juist en alleen dus als ze hier op beide benen rondlopen. 

 

Dus voor alle engelen onder ons, nu met de kerst…..lekker veel eten en laat je licht schijnen!! 

 

Overigens, er worden veel termen gebruikt tegenwoordig, zoals lichtwezens, lichtwerkers, kristalkinderen, indigo’s, nieuwetijdsmensen, noem het maar op. Deze terminologie doet er an sich niet zoveel toe en kan juist ook een afleidende tendens worden, een trend bijna. Het enige wat er mijns inziens wel toe doet, is dat men wereldwijd de laatste decennia waarneemt dat er steeds meer kinderen geboren worden met een hogere trillingsfrequentie met bijbehorende eigenschappen en gaven. Hoewel individueel verschillend, hebben zij de kracht en potentie om bij te dragen aan de bewustzijnsverandering van de mensheid. Zij komen uit verschillende sferen, niet alleen vanuit de sferen die het dichtst bij de wereldse sfeer liggen. Geïncarneerde engelen komen uit hele hoge lichtsferen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Harriet (zondag, 22 december 2019 22:41)

    Ik voel mij soms niet thuis op de aarde.mediteer daarom veel dan begeef ik mij in de natuur dieren ben ik gelukkig. Ik zie alles in kleur.tijdens mijn meditatietrip had ik ziele pijn. Ik zag een man. Hij raakte met zijn vingertoppen mijn vingertoppen aan .liefde, ongekende liefde straalde hij via onze vingertoppen naar mij. Ik was mijn pijn kwijt. Ik noem hem tressure hij is sinds mijn geboorte bij mij. Waarschuwt en voorspeld mij dingen. Ook ga ik wel eens uit mijn lichaam spontaan.