ZIJN is het sleutelwoord!

Het is nu 2 weken geleden dat ik 'online' gegaan ben. Mezelf in het openbaar gebracht. Er gebeurde van alles. Reacties waren 99% positief en 0,5% had het naar aanleiding van de naam van mijn website, over darkness and the devil (jawel). Dan is er een categorietje die stilzwijgend is. Waarvan je weet, ze hebben het gezien, maar er komt geen reactie, just niets. Dat is een apart iets, maar het beïnvloedt me heel weinig. Eigenlijk beïnvloedt het me allemaal heel weinig, positief of negatief, omdat het er niet toe doet en het er niet om gaat.

 

Ik weet inmiddels wat ik doe, waarom ik het doe, met wie ik het doe en vanuit wie ik het doe. De afgelopen week heb ik daarin ook zeer zeker hulp van mijn grootste Liefde, van wie ik de naam nog niet ga noemen en die niet van hier is, mogen ontvangen. Als dat aan de orde is, in wezenlijke zin, dan kan ik 100.000 bergen verzetten en weet ik die kracht te ervaren. Vaak volgt er ook weer een periode waarin ik op mijzelf lijk te worden teruggeworpen.

 

Dat ligt meestal aan mijn eigen persoontje, als ik me teveel laat afleiden door dagelijkse beslommeringen, waarbij mijn persoonlijke issues een rol gaan spelen. Die zorgen eigenlijk voor ruis op de lijn. Dan gebeuren er ook chaotische dingen om mij heen. Vandaag voelde ik al vanaf het begin dat het niet goed ging, eigenlijk gisteravond al. De dingen worden dan 'weird' en voelen bijna beangstigend. Dat uitte zich in allerlei narigheden, zoals vandaag een auto-ongeluk waar ik voorbij moest rijden en waarbij de ernst nog erg aanwezig was. Vervolgens een bijna-ongeluk vlak voor me op de weg, scheelde een haartje. Een van mijn honden die hysterisch gaat blaffen om het minste geringste vandaag en zo verder.

 

Ik weet uit ervaring dat ik eruit ben, dat ik terug moet in de connectie. Het houdt me alert en gelukkig weet ik inmiddels hoe het werkt. Even weer 'laten', dan 'laten gebeuren' en dan 'laten zijn' en hup, weer ZIJN. ZIJN is het sleutelwoord! Geldt overigens voor ons allemaal uiteindelijk. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Sandra (zondag, 13 oktober 2019 19:07)

    Langs deze weg heel openhartig en omdat ik nu in alle rust jouw website aan het lezen ben er er ruimte voor voel die ik eerder niet voelde, wilde ik jou feliciteren met deze website Nicolette . Je bent mijn lieve nicht en men zou kunnen vermoeden dat ik daarom enthousiaster ben maar niets is minder waar. Of beter gezegd is dat eigenlijk geen criteria voor mij. Ik lees het misschien een ietsje pietsje kritischer dan dat ik geen affiniteit zou hebben met de eigenaar van de website . Dat zou dan een ietsje pietsje in jouw nadeel kunnen zijn. Niet dat jij daar om maalt weet ik, maar toch wil ik graag laten wetenlangs deze weg dat ik jouw website heel heel mooi en goed vind, heel persoonlijk en heel informatief en duidelijk. Ik geef je echt een pluim hiervoor want ik weet hoe moeilijk het is om een website zo te maken dat veel mensen zich er in kunnen vinden omdat ze er een prettig gevoel bij krijgen . In Jouw geval is dat nog moeilijker omdat het nou niet bepaald een heel laagdrempelig onderwerp(en) bevat. Jij bent er echter in geslaagd om het "helder en licht" te maken en dat maakt het prettig lezen en ook makkelijker te bevatten . Ik denk dat jij onwijs veel in je hebt en ontwikkeld hebt en er helemaal klaar voor bent om jouw passie en gave te delen . Ik hoop zelf een sessie te kunnen doen bij jou en mijn ervaring dan ook te delen hier . Heel veel succes en ook gewoon een dikke knuffel. Xxx ❤️☀️✨�☘️� San